Thursday, January 1, 2009

TEKNIK MELETAKKAN PAUTAN DI DALAM ENTRY

Dak Hafez request lagi kat Mak pasal nak buat pautan dalam entry yer...OK, follow Mak..

13 comments:

H@Fez94 said...

SALAM.. thanx mak..selalu lah lawat blog hafez

TERA said...

salam nyah... tera join kelas yerk?? huhu jd follower.

abe potong kain said...

maknyah..
tulisan tutorial tu kan,
tak nampak..

TERA said...

blh aja cara resize col plak kot... tera tgk ade blogger yg wat resize main post tp sidebar ilang lari ke bawah.. huhu!

H@Fez94 said...

salam Mak..hafez online hari nie je..minggu depan hafez online..nak tanya..macam mana ada blog yg letak code untuk org lain? Contoh code music..lepas tu hafez copy dan paste ke blog hafez..?? contoh blog yg letakkan code untuk kita paste ke blog kita..ala..macam music code kat blog hafez tu..macam mana? plese..

H@Fez94 said...

salam Mak..hafez online hari nie je..minggu depan hafez online..nak tanya..macam mana ada blog yg letak code untuk org lain? Contoh code music..lepas tu hafez copy dan paste ke blog hafez..?? contoh blog yg letakkan code untuk kita paste ke blog kita..ala..macam music code kat blog hafez tu..macam mana? plesES....

H@Fez94 said...

salam Mak..hafez online hari nie je..minggu depan hafez online..nak tanya..macam mana ada blog yg letak code untuk org lain? Contoh code music..lepas tu hafez copy dan paste ke blog hafez..?? contoh blog yg letakkan code untuk kita paste ke blog kita..ala..macam music code kat blog hafez tu..macam mana? plesES....

H@Fez94 said...

mAK tahu?

Anonymous said...

ehh.. bookmarked style.

Anonymous said...

fctyh futurity handheld winston affinity anagnostelis monetise arabic back andfishmeal girnar
lolikneri havaqatsu

Anonymous said...

It seems to me, you are right

Anonymous said...

You are certainly right. In it something is also I think, what is it excellent thought.

KoLekSi Mp3 sAya said...

hai mak..
minta tolong..macam mana buat download kat blog e?klik je butang download dia terus bawa ke laman untuk download..tolong aku..
jenguk2lah blog aku.masih baru g..
http:stormp3anda.blogspot.com