Monday, December 15, 2008

KEPENTINGAN MENJADI FOLLOWERS

Nyah-nyah sekalian...lama mak tak post...bukannya apa nyah, Mak buat posting selalunya pasa ada orang request jer, tapi semua kan dah pandai..so Mak rilek la kejap, sambil ronda-ronda gitew! Auww...

Oklah, hari ni Mak nak sentuh sikit pasal kepentingan Followers. Mak tahu semua orang pasti kenal dengan butang followers nih. Butang nie penting sangat kepada mereka-meraka yang suka mengubah rupa bentuk blog mereka ataupun menukarkan skin blog mereka.

Apabila ini terjadi, semua link html, gambar termasuklah pautan akan hilang. Dengan adanya fungsi followers ini, nyah semua tak perlu risau kerana semua link tersebut boleh di add atau ditambah melalui button bloglist nyah semua. Kalau dulu terpaksa mencari semula pautan, sekarang hanya dengan satu klik, nyah sudah mendapat semula pautan-pautan yang hilang.

So, jangan le malu-malu nak follow blog yang diterjah yer..nanti senang sikit!

1 comment:

SiS-lin said...

lin mmg dh ltk button folowwer tu,tp bru ni tau kepentingannye...keh3,tq mak nye...